Blue Sky Monday

Blue Monday is de meest deprimerende dag van het jaar. Op deze dag is teamspirit belangrijker dan ooit. Kies in januari voor een bedrijfsworkation en begin het nieuwe jaar goed! Tijdens de workation verblijf je met collega’s in een prachtige villa vlakbij Valencia, ontdekken jullie samen de omgeving en genieten jullie van de zon en blauwe lucht. De werkdag sluiten jullie af met een duik in het verwarmde zwembad en natuurlijk mogen de traditionele Spaanse tapas niet ontbreken.

Workation werkweek

Zondag kom je aan bij de prachtige villa. Je bent even stil van het adembenemende uitzicht. Je kunt lekker ontspannen met een goed glas wijn. ‘s Avonds wordt er bij de villa door privé chefs een heerlijk Spaans diner verzorgd. 

Maandag gaat iedereen op tijd aan het werk. Eind van de middag gaan jullie Valencia op de fiets ontdekken, met een stadsgids. Het is een prachtige stad. Dinsdag spring je na al je meetings lekker in het zwembad of ga je naar het strand. Woensdag ga je met elkaar een mooie wandeling maken in de Spaanse natuur, waarbij een lokale gids je de mooiste plekjes uit de omgeving laat zien. Donderdagavond genieten jullie van een heerlijke tapas proeverij op een van de meest bijzondere plekken in Valencia. Met een flinke dosis energie en vitamine D gaan jullie weer terug naar huis.

Heb je een vraag?

Neem gerust contact op

Advies nodig over jullie remote werkavontuur? We helpen je graag en kunnen alles van begin tot eind uit handen nemen.

    Blue Sky Monday

    Wil jij in januari aan Blue Monday ontsnappen en juist genieten van een geweldige workation in het Spaanse zonnetje? Bekijk snel deze tijdelijk actie voor jullie bedrijfsworkation!