fbpx

Winter actie

In de winter is vaak je energieniveau wat lager en ben je minder vrolijk. Op zo’n moment is teamspirit belangrijker dan ooit. Kies in de winter voor een bedrijfsworkation en begin het nieuwe jaar goed! Tijdens de workation verblijf je met collega’s in een prachtige villa vlakbij Valencia, ontdekken jullie samen de omgeving en genieten jullie van de zon en blauwe lucht. De werkdag sluiten jullie af met een duik in het verwarmde zwembad en natuurlijk mogen de traditionele Spaanse tapas niet ontbreken.

Workation werkweek

Zondag kom je aan bij de prachtige villa. Je bent even stil van het adembenemende uitzicht. Je kunt lekker ontspannen met een goed glas wijn. ‘s Avonds wordt er bij de villa door privé chefs een heerlijk Spaans diner verzorgd.

Maandag gaat iedereen op tijd aan het werk. Eind van de middag gaan jullie Valencia op de fiets ontdekken, met een stadsgids. Het is een prachtige stad. Dinsdag spring je na al je meetings lekker in het zwembad of ga je naar het strand. Woensdag ga je met elkaar een mooie wandeling maken in de Spaanse natuur, waarbij een lokale gids je de mooiste plekjes uit de omgeving laat zien. Donderdagavond genieten jullie van een heerlijke tapas proeverij op een van de meest bijzondere plekken in Valencia. Met een flinke dosis energie en vitamine D gaan jullie weer terug naar huis.

Wat kost zo’n workation?

We maken graag een voorstel op maat, dat compleet aansluit op jullie wensen. Om een idee te geven van de kosten: een week in Valencia met 10-15 personen zal vanaf € 1200 euro p.p. kosten. Dat is inclusief accommodatie, catering, activiteiten en lokaal transport.
Liever een exacte prijs? Vraag vrijblijvend een offerte aan.

Neem contact op

Heb je een vraag?

Neem gerust contact op

Advies nodig over jullie remote werkavontuur? We helpen je graag en kunnen alles van begin tot eind uit handen nemen.