Creëer een vrijer leven, ga remote werken

Leer in de online cursus alles wat je moet weten over remote werken. Door mijn jarenlange ervaring met workations help ik je op weg naar jouw remote werkavontuur, letterlijk en figuurlijk. In Remote Ready neem ik je stap voor stap mee in de aanloop naar jouw workation. Of je nu in loondienst werkt of voor jezelf. Je krijgt alle informatie & tools die je nodig hebt. Als je alle stappen doorloopt ben jij helemaal klaar voor jouw volgende reis!

Hoe? In korte video’s en heldere stappen geef ik jou alle informatie en handvatten die je nodig hebt. Ik geef je een realistisch beeld van productief remote werken. Regelmatig krijg je praktische opdrachten, zodat je echt stappen gaat zetten. Aan de hand van mijn praktijkvoorbeelden en concrete tips help ik jou op weg naar een onvergetelijke workation.

De online cursus bestaat uit 8 modules, waar we stap voor stap doorheen gaan. De tijdsduur is circa 4 – 5 uur aan lessen + zelf opdrachten maken.

Deze gloednieuwe cursus is tijdelijk nog verkrijgbaar voor € 149. Grijp nu je kans!

Bestel nu voor € 149

In deze online cursus

1

Wat is remote werken (niet)?

Wat is remote werken precies en wat is het niet? Ik leg het uit en daarna bepalen we jouw doelen om Remote Ready to worden.

2

Skills voor remote werken

Welke baan en welke skills heb je nodig om remote te kunnen werken? Ik licht de verschillende mogelijkheden toe en zet de benodigde skills op een rij.

3

Valkuilen (en tips)

Er kan een hoop mis gaan bij je workation. Je leert de grootste valkuilen, en tips hoe je ze kunt voorkomen. Ook bespreken we alle voordelen en uitdagingen van remote werken.

4

Voorbereiden workation

Met een goede voorbereiding ga jij de perfecte workation tegemoet, waarin je vooral kunt genieten van deze fijne combinatie van werken en reizen. Met een stappenplan voor de voorbereiding en een financieel plan ben jij er straks helemaal klaar voor.

5

Bestemming bepalen

Je bestemming bepalen is zo makkelijk nog niet. Zo veel keuze, maar waar moet je allemaal op letten? Ik help je op weg, bespreek alle overwegingen en vertel je meer over mijn favoriete workation locaties.

6

Productief remote werken

Remote werken is één ding, maar productief remote werken is weer wat anders. Het gaat verder dan alleen je laptop in je tas stoppen. Van een veilige verbinding tot een goede werkplek, ik geef je alle tips die je nodig hebt.

7

Samenwerken en netwerken

Goed online contact onderhouden en effectieve communicatie met je relaties en klanten is belangrijk. Daarnaast wil je ook ter plekke sociale interactie en wellicht een netwerk opbouwen. Ik vertel je precies hoe je dit aanpakt.

8

Juridische spelregels

Je kunt niet zomaar op goed geluk weggaan. Er zijn juridische spelregels bij workations die belangrijk zijn en het verschil kunnen maken voor wel of geen succesvol remote werkavontuur. Ik neem alle randvoorwaarden met je door.

Waarom deze online cursus van mij jou Remote Ready maakt?

  • Ik reis al meer dan 15 jaar de wereld rond, met groepen, alleen, met collega’s of vrienden. Met een achtergrond in eventmanagement ben ik een gestructureerd planner en bereid ik mijn workations tot in de puntjes voor. 
  • Practice what you preach! Al 6 jaar reis ik met mijn laptop onder mijn arm de wereld over en deel al mijn ervaringen met jou. Ook wat er mis ging, zodat jij die fouten niet maakt. 
  • Zowel in loondienst als als ondernemer ging ik remote werken. Beide is mogelijk en ik leer je precies hoe je dit succesvol aanpakt.
  • Inmiddels ben ik al naar 27 verschillende bestemmingen op workation geweest. Mijn thuisbasis is in Nederland, want ik wil niet emigreren. Maar werken en reizen combineren is the best of both worlds
  • Een goede voorbereiding is het halve werk, cliché maar waar! Daarom helpen deze 8 stappen jou op weg om Remote Ready te zijn.
  • Ik ben regelmatig op workation om de meest geweldige plekken op onze aarde te ontdekken. Deze vrijheid en flexibiliteit word ik enorm gelukkig van en gun ik iedereen!

Aanmelden

X