workation laten organiseren voor je team

Alieke Ingerman

Functie: Oprichter

Meet de avonturier met organisatieskills. Haar reislust bracht haar (en haar laptop) al op de mooiste plekken ter wereld. Van Maleisië tot New York en van Costa Rica tot Kroatië. Voordat ze haar bedrijf oprichtte was ze event- en campagnemanager in de B2B branche. Deelt graag haar ervaringen met anderen en ontdekt graag nieuwe dingen, zowel op reis als met haar bedrijf.

Fun fact: Alieke reist het liefst met haar backpack, waar maar 10 kilo in past.

Mooiste reis: Vietnam
Bovenaan bucketlist: Tanzania

Joy Hadders

Functie: Content specialist

Joy begon haar carrière als eventmanager- en marketeer. Daarna heeft ze als content specialist voor verschillende klanten gewerkt. In haar vrije tijd probeert ze zoveel mogelijk te reizen. Van stedentrips tot hiking trails in de bergen. Uiteindelijk droomt ze van een volgepinde wereldkaart.

Fun fact: bij haar eerste werkgever ging zij samen met twee collega’s (waaronder Alieke) als eerste op een zelf georganiseerde workation. Sindsdien werkt ze graag ook vanuit het buitenland.

Mooiste reis: IJsland
Bovenaan bucketlist: Indonesië

Workation content gemaakt voor:

Neem contact op

De eerste workation van Alieke

Ruim 6 jaar geleden ging ze op haar eerste workation. Samen met twee collega’s een week werken vanuit Kroatië. Om 17.00 uur klapten ze de laptop dicht en gingen ze op pad. Binnen 5 minuten vergeet je dat je gewerkt had. Heeft geeft zo veel energie en al snel was ze helemaal om! Er volgden nog vele workations naar onder andere de Veluwe, Berlijn, Valencia, Zwitserland en Bonaire.
Ze wist: dit moet iedereen ervaren!

Je kent ons misschien van

In de media

Nieuwsbrief ontvangen?

Wil jij op de hoogte blijven van acties, de laatste nieuwtjes en inspiratie over remote werken? Schrijf je dan in voor de maandelijkse nieuwsbrief.