workation laten organiseren voor je team

Alieke Ingerman

Functie: Oprichter

Meet de avonturier met organisatieskills. Haar reislust bracht haar (en haar laptop) al op de mooiste plekken ter wereld. Van Maleisië tot New York en van Costa Rica tot Kroatië. Voordat ze haar bedrijf oprichtte was ze event- en campagnemanager in de B2B branche. Deelt graag haar ervaringen met anderen en ontdekt graag nieuwe dingen, zowel op reis als met haar bedrijf.

Fun fact: Alieke reist het liefst met haar backpack, waar maar 10 kilo in past.

Mooiste reis: Vietnam
Bovenaan bucketlist: Tanzania

Alieke is ook te boeken als spreker. Bekijk hier de mogelijkheden voor jouw event/bedrijf.

Louise van Kaam

Daniëlle Bom

Functie: Content Marketeer

Daniëlle heeft jarenlange ervaring op het gebied van zowel (SEO) marketing, copywriting als communicatie. Sinds 2019 werkt ze als content marketeer voor verschillende opdrachtgevers en verblijft ze ongeveer de helft van de tijd in het buitenland. Remote werken is haar op het lijf geschreven! Vooral de Nederlandse wintermaanden brengt ze graag door in zonnige oorden.

Fun fact: Daniëlle en Alieke hebben elkaar leren kennen tijdens een workation in Valencia, waarvandaan ze allebei een paar maanden remote werkten.

Mooiste reis: Zuid-Afrika
Bovenaan bucketlist: Nieuw-Zeeland

Joy Hadders

Kris Ingerman

Functie: Business Development manager

Kris is een ervaren marketeer met een grote passie voor het marketingvak. Hij werkte aan grote landelijke campagnes en was verantwoordelijk voor indrukwekkende productlanceringen van Odido. Zijn nieuwsgierigheid maakte dat hij ooit verdwaalde in de jungle van Brazilië, maar gelukkig toch weer veilig thuis kwam. 

Fun fact: Door de achternaam vermoed je het wellicht al, Kris en Alieke zijn broer en zus. Met dezelfde passie voor marketing en reizen. Ze hebben zelfs dezelfde opleiding in eventmarketing gedaan.

Mooiste reis: Brazilië
Bovenaan bucketlist: Canada

Ilham Aboukaid

Workation content gemaakt voor:

Neem contact op

Je kent ons misschien van

In de media

X