remote werken beleid

En ze werkten nog lang en gelukkig

Workation randvoorwaarden opstellen

Als werkgever moet je kaders bepalen. Tegelijkertijd wil je flexibiliteit bieden. De randvoorwaarden voor remote werken moeten een goede balans zijn tussen vrijheid en spelregels. Dat hoeft niet direct een boekwerk op papier te zijn, maar nadenken over wat je als bedrijf vindt van workations en een beleid opstellen is wel nodig.

Behoeften van je medewerkers

Weet jij welke behoeften er zijn bij de medewerkers rondom remote werken? Vaak merken wij nog van niet. Workations zijn nog relatief nieuw en daarom zijn veel mensen nog zoekende naar wat er wel en niet mogelijk is. Dat geldt zowel voor medewerkers als de werkgevers. Hierin wil je voor beide partijen duidelijkheid scheppen.

Advies over remote werken

Oprichter Alieke Ingerman heeft 6 jaar ervaring met remote werken, zowel in loondienst als als ondernemer. Ze is al 15 jaar actief in de zakelijke wereld en voert dagelijks gesprekken over remote werken. Dat is zowel met werkgevers als met individuen die op workation willen. Hierdoor is er veel kennis over zowel de behoeften van medewerkers, als de kaders die bedrijven opstellen. En vooral: wat werkt er wel en wat niet.

Heb je een vraag?

Neem gerust contact op

    X