Alieke Ingerman als spreker op events

Expert op gebied van workations

Alieke heeft veel kennis over remote werken en workations door jarenlange eigen ervaring hierin. Hiermee is zij een van de weinige die kennis kan overdragen over dit onderwerp. Dagelijks spreekt zij veel bedrijven, medewerkers, zzp-ers, particulieren en digital nomads over remote werken en weet daardoor veel over de kansen en uitdagingen van deze trend. Het is een nieuwe manier van werken die steeds populairder wordt en de behoefte aan informatie groeit.

Onderwerpen

  • Remote werken
  • Workations
  • Werken op afstand
  • Werken vanuit het buitenland

Voorbeeld van een presentatie

De wereld als jouw nieuwe werkplek

Onze werkplek is de afgelopen jaren flink veranderd. Eerst op kantoor, toen thuis en nu hybride. De behoefte aan vrijheid groeit. Werken kan tegenwoordig overal, dus ook vanuit het buitenland tijdens een workation. Wat zijn de voordelen van remote werken, zowel voor jouw organisatie als persoonlijk? En welke uitdagingen zijn er? Alieke deelt haar ervaring en geeft je tips en handvatten voor een succesvolle workation, met ruimte voor interactie met het publiek.

Wil jij Alieke boeken voor een workshop/presentatie?

    Nieuwsbrief ontvangen?

    Wil jij op de hoogte blijven van acties, de laatste nieuwtjes en inspiratie over remote werken? Schrijf je dan in voor de maandelijkse nieuwsbrief.Ā