fbpx

De bedrijfsworkation van The Audit Generation

Alieke Ingerman
2 oktober 2023
4 minuten leestijd

Een workation met je team kun je zien als een next level bedrijfsuitje. Het gewone teamuitje kennen we allemaal wel. Je gaat van de ene naar de andere activiteit, er wordt vooral veel gefeest en je komt gesloopt thuis. Leuk, maar dat kan anders. Stop je laptop in je tas, neem net iets meer tijd en ga ook inhoudelijk met elkaar aan de slag. Dan biedt een bedrijfsworkation meer toegevoegde waarde. Je hebt een geweldige tijd met je collega’s, versterkt de verbinding en creëert een onvergetelijke (werk)ervaring. Dit is precies wat The Audit Generation heeft gedaan. Officemanger Caroline beschrijft haar ervaring in deze blog.

Wij zijn een accountantskantoor die de ambitie heeft de meest sociale en innovatieve accountantsorganisatie van Nederland te zijn. Bij The Audit Generation zoeken we daarom altijd naar nieuwe, creatieve en bijzondere activiteiten en werkuitjes voor het stimuleren van het werkplezier en ondersteunen van een goede work-life balance voor ons team. Zo kwamen we via LinkedIn in contact met Alieke van Working Remotely voor een bedrijfsworkation.

Maar waar moet je heen, hoeveel dagen moet je gaan, zal het werk er niet onder lijden en hoe kunnen we ook tegelijk onze medewerkers een ongelofelijke ervaring en stimulans bezorgen in deze bijzondere arbeidsmarkt? Zelf de vluchten, huurauto’s en accommodaties regelen en alle verantwoordelijk hebben voor zo een grote groep in een land waarvan we de taal amper spreken en dan nog maar niet gesproken over de Wifi verbinding (als die maar goed werkt 😉 ) + dat het natuurlijk ook een flinke financiële investering is.

Alieke is gespecialiseerd in het organiseren van bedrijfsworkations voor grote groepen. Ze heeft door het plaatselijk bezichtigen van de locaties (het echt controleren van de Wifi verbinding) en het maken van de afspraken, met de lokale contacten, de belangrijkste zaken al super geregeld. Alieke is heel vriendelijk en helpt je echt denken aan alle details. Na een gezellige en intensieve voorbereiding met Alieke, vlogen we vanaf 3 verschillende airports, met in totaal 24 mensen, voor 5 dagen, naar Valencia en konden we ons settelen in twee prachtige en mooi gelegen villa’s! Er waren werkplekken zat, overal was goede internetverbinding en 2 grote zwembaden waar we heerlijk bij konden ontspannen.

We hadden een geweldige verdeling tussen werken overdag en leuke activiteiten zoals fietstour, tapas-diner en een sportieve hike aan het einde van de dag en avond. Wij, The Audit Generation, raden het iedereen via Alieke van Working Remotely een bedrijfsworkation te boeken! Er komt zoveel meer bij kijken en Alieke weet dat. Ze zorgt dat je ontzorgd wordt en dat iedereen binnen het bedrijf, van Office Manager tot partner, zich kan ontspannen op deze bijzondere reis. Dus als je nog twijfelt, neem gewoon contact op met Alieke en wees een werkgever die deze investering voor zijn personeel meer dan waard vind. Je zult er geen spijt van krijgen en het zal je plek in de arbeidsmarkt alleen maar verbeteren.

Maak een fietstour door Valencia

Na een goede werkdag, met z’n alle in de drie huur-busjes op pad naar de gelukkig Nederlands sprekende en heel begripvolle tourguide Guusje. We gingen in twee groepen verdeeld, op een voor ons vertrouwd vervoersmiddel: de fiets :). In een relaxte sfeer en zeker niet gehaast gingen we Valencia bezichtigen, geweldig! Aansluitend bracht de gids ons bij het restaurant waar we heerlijk konden genieten van een typisch Spaans tapas-diner. Allemaal keurig vooraf geregeld. Dit raden we iedereen aan om te doen. Je doet iets actiefs en ziet echt hele leuke plekken van de mooie stad.

Sportieve activiteit in de natuur

Wat voor actiefs en leuks gaan we nog doen voor ons jonge en sportieve team? Een hike of iets meer als dat. Nou het werd een hike met iets extra’s namelijk het canyoning gedeelte. We werden persoonlijk opgehaald bij de villa door onze gids. Door zijn ervaring en precies uitgestippelde route heeft hij ons langs een paar hele mooie natuur plekken geleid. Al klimmend over rotsachtige paadjes kwam je ineens bij een prachtige waterval, wat echt een oase van rust gaf en zorgde voor verkoeling op deze warme dag.

Wil jij ook met je team op bedrijfsworkation? Bekijk hier de locaties voor je workation en stuur Alieke een bericht.

Terug naar overzicht