10 jaar LinQhost vieren met een werkvakantie 

Robert van den Berg
22 juni 2023
2 minuten leestijd

Eat, sleep, work en repeat in Valencia

Soms kom je bevlogen ondernemers tegen waar je maar wat graag mee gaat samenwerken. Robert van den Berg, eigenaar van webhostingbedrijf LinQhost uit Groningen is zo iemand. Al een jaar geleden werd hij enthousiast over workations, had hij het volste vertrouwen in de kwaliteit van Working Remotely en hadden we onze eerste gesprekken over de werkvakantie van LinQhost. Deze workation vond plaats in mei 2023 en Robert deelt graag zijn ervaring. 

 

Het 10 jarig jubileum vieren in Spanje

Toen we ons 10-jarig bestaan naderden, vroegen we ons af hoe we dit wilden vieren. We besloten om het samen te vieren met de mensen die LinQhost mogelijk maken: ons team.  En wat is er nu beter dan dit te doen door werk en plezier te combineren? We gingen dit doen in de vorm van een bedrijfsreis in het buitenland! Werk, plezier, zon en een fantastische locatie; wie kan daar nu nee tegen zeggen?

Met een rugtas vol ervaring begonnen Gerwin en Robert 10 jaar geleden aan het LinQhost avontuur. Waar het met z’n tweeën begon, is LinQhost gegroeid naar een hosting bedrijf van formaat met uitzonderlijk mooie klanten en grote klanttevredenheid. Deze tevredenheid hebben we mede te danken aan ons geweldige team van inmiddels 12 toegewijde mensen die elke dag het beste uit LinQhost halen, zodat we altijd klaar staan voor onze klanten.

 

Hulp van Working Remotely

Samen met ons team zijn we op zoek gegaan naar de perfecte workation bestemming voor onze werkvakantie. Naast onze dagelijkse bezigheden ontdekten we al snel dat het organiseren van een dergelijke trip behoorlijk wat werk met zich meebrengt. Gelukkig kwamen we in contact met Alieke Ingerman van Working Remotely. Zij is gespecialiseerd in het helpen van bedrijven die een bedrijfsreis willen organiseren, inclusief alle activiteiten eromheen. Ze was een schot in de roos!

 

Prachtige workation villa

Working Remotely verzorgde een prachtige locatie vlakbij Valencia, in Gandia. Een prachtige villa met enorm gastvrije Nederlandse eigenaren bood ons onderdak, een fantastisch uitzicht en meer. Alieke had ervoor gezorgd dat de chefkok van de villa alles tot in de puntjes verzorgde. We zijn volledig ontzorgd en hebben genoten van heerlijke diners. Een geweldige locatie die we absoluut aanraden aan andere bedrijven en groepen die hetzelfde willen ervaren.

Benieuwd naar de accommodaties voor jouw workation? Bekijk dan de mogelijkheden op workingremotely.nl.

Terug naar overzicht

X