Met jouw team op workation

De perfecte plek

om te werken en te genieten vlakbij Valencia

Jullie prachtige eigen villa vlakbij Valencia met een geweldig uitzicht! Het is dichtbij de levendige stad, een gezellig Spaans dorp en slechts 10 minuten naar het strand. Je kunt zelf boodschappen doen en koken, of kiezen voor een cateraar. Na je werkdag spring je lekker in het zwembad, ga je relaxen op een van de vele terrassen in de tuin of steek je de barbecue aan. Deze villa is geschikt voor 5 tot 15 personen en heeft 8 slaapkamers. Het is te combineren met de naastgelegen villa en daardoor geschikt voor maximaal 30 personen.

De villa beschikt over meerdere fijne werkplekken, zowel binnen als buiten. Of je nou met elkaar wilt brainstormen of in alle rust een videomeeting wilt doen, er is meer dan genoeg ruimte voor. In de omgeving kun je vanalles ondernemen; van een fietstour in Valencia tot paella workshop tot een adrenaline rush tijdens een canyoning tocht in de natuur.

Neem contact op

Nieuwsbrief ontvangen?

Wil jij op de hoogte blijven van acties, de laatste nieuwtjes en inspiratie over remote werken? Schrijf je dan in voor de maandelijkse nieuwsbrief.